UDSAT pga Corona – Musik- og digterdag 2021

13. februar, 2021 Kl. 15.00 - Mantziussalen, Johan Mantzius Vej 7a i Birkerød

Musik- og digterdag bliver udsat – ny dato følger

Ligesom i mange foregående år afholder Ny Musik i Birkerød og Birkerød Kunstforening i fællesskab Musik- og digterdag.

Årets kunstnere er forfatter Solvej Balle og klarinettist Anna Klett.

Anna Klett, som oprindelig stammer fra Færøerne, er uddannet på konservatoriet i København og på Premier Prix fra Conservatoire de Musique de Genève. Hun har arbejdet med de fleste orkestre og ensembler i landet, men har med stor kærlighed helliget det meste af sin tid til den ny musik – og er af samme grund en skattet gæst hos Ny Musik i Birkerød, hvor hun flere gange har optrådt, både som solist og i ensemblesammenhæng.

Anna Klett er medlem af ensemblerne Athelas, Figura samt duo klettWOOD og er desuden musiker og omdrejningspunkt i platformen for ny kunstmusik, MooseMATRIX. Endelig er hun medstifter af det færøske kammerensemble Aldubáran.

Solvej Balle, som debuterede i 1986 med den poetiske robinsonade Lyrefugl, har skrevet en række meget anderledes og særegne værker, heriblandt Ifølge loven, fire beretninger om mennesket (1993) og Hvis og (2013).

Tidligere i udgav hun første del af et roman-værk i syv bind. Romanen Om udregning af rumfang (2020) handler om en kvinde, som hver morgen vågner op til den samme dag og er både en kærlighedshistorie og en fortælling om tingenes utilregnelighed.